Voor Plezier op het Water Logo Heusden De Bootjes van Verkade Varen Familieuitje familie uitje met kinderen op pad Kids varen

Logboek

Wat voor Recensie's staan Hier allemaal op Geschreven..?

 

Review Recensie De Bootjes van Verkade Recensies

Reacties

Noah en Lars
een jaar geleden

Met z’n tweeën hebben we vier dagen enorm genoten van het bootje. Ronald heeft ons een serieuze, aandachtige en fijne vaarles gegeven waardoor we met een gerust hart en vol vertrouwen het water op gingen. Tijdens onze vier dagen was Ronald altijd bereikbaar voor vragen of tips, die hij telkens enthousiast of relaxed beantwoordde. Ook toen we een fout hadden gemaakt en er een touw sneuvelde bleef Ronald ons nonchalant, vrolijk en rustig toespreken dat die dingen erbij horen en alles goed zou komen. Wat een top vent!
Het bootje is klein maar ruim genoeg en gezellig. Kamperen op het water! De omgeving was ons al goed bekend maar blijft een feestje om vanaf het water te bewonderen. Ronald heeft ook goeie tips voor haventjes, er zijn er een hoop leuke in de buurt. Een absolute aanraden en wij kijken nu al uit naar de volgende keer.

Fam hoefnagels
2 jaar geleden

Afgelopen weekend hebben wij heerlijk genoten van " vercaatje".
Als verassing voor mijn man en dochter had ik dit bootje gehuurd.
De proefvaart heb ik dus alleen gedaan, maar door de juiste zeer duidelijke uitleg, geduld en het mogen uitvoeren van diverse handelingen was mij alles duidelijk en durfde ik het helemaal aan.
Tijdens de proefvaart was het slecht weer, veel regen en onweer , maar desondanks was de les super leerzaam door zijn uitleg.
Hij neemt de tijd voor je en ook tijdens het weekend kon ik hem van alles vragen.
De boot zelf is top! Alles wat nodig is zit er in.
Het is echt een aanrader!
Prijs/ kwaliteits verhouding is super!
Tot de volgende keer.

Demian en Rinske
2 jaar geleden

4 nachten, 5 volle dagen op pad. Het was een spontaan avontuur met z’n tweeën en met niet heel veel schipperservaring. En toch durfden we het met volle vertrouwen aan nadat Ronald heel ruim de tijd heeft genomen ons de kneepjes te leren.

Heusden, Woudrichem, Leerdam, Hank, Biesbosch, Linge, bommetjes maken, tent oprollen en toch weer dicht, binnenvaartschepen, idyllische haventjes, dorpen, cafés. We deinsden er niet voor terug ergens af te meren, sluisjes te pakken of de imponerende brede Waal op te gaan. We waren volledig relaxed en dat hadden we niet kunnen dromen voordat we aan dit avontuurtje begonnen.

Er werd ons op het hart gedrukt dat we Ronald gerust mochten appen voor wat vaarroute tips e.d. wat we ook zeker deden wanneer we twijfelden over de mooiste route.

We hadden geen haast, hebben gedaan wat we wilden. Toch wel wat meters gemaakt. De boot is heel comfortabel, dus koken was een eitje. Goede koelkast voor de biertjes, vriesvakje voor de dimsum, lekkere matrassen. Met een 2m man is het bed wat klein achterin, maar dat losten we op door ‘s avonds de matrassen in de tent te leggen wat eigenlijk ongeacht je lengte een aanrader is. Het getik van de regen ‘s avonds en het gebrom van andere boten ‘s ochtends hoor je daar nog beter. Vonden we juist fijn!

Ronald, heel erg bedankt voor deze dagen. Wat ben jij een super talent in wat je doet. Dit was de beste vakantie sinds tijden. Graag tot volgend jaar!

Mike van der Aa
2 jaar geleden

Afgelopen weekend genoten van een weekendje met de boot in de Biesbosch. Met de vaar instructies die we eerder hebben geleerd van Ronald konden we goed uit de voeten. Hiervoor heeft hij ruim de tijd genomen, dat was van zichzelf al een beleving. Bootje is in top conditie en makkelijk te gebruiken. Wij gaan zeker nog een keer, dankjewel voor de goede zorgen en hulp waar nodig.

Rico & Jorine
2 jaar geleden

Relaxen, genieten, ultieme vrijheid.
We vaarden op vrijdag weg met Vercaatje, in de zon… met de skills die Ronald ons heeft geleerd konden we vooruit. Rust, op het water, rust met de boot en rust in je hoofd :) een weekend lang rust en ontspanning. Een super leuke en ontspannen ervaring met hulp van Ronald als het nodig is hebben we heel wat vaarkilometers gemaakt. We raden het iedereen aan die van water houdt! Wij kijken uit naar een volgend uitje met Vercaatje. Fantastisch :)

Sander Pullens
2 jaar geleden

Ronald complimenten voor de manier waarop jij vaarles geeft en mensen vertrouwen geeft! Ik heb heel erg genoten van de vaarles en zie er naar uit met Vercaatje op pad te kunnen

Remco en Nicolien
2 jaar geleden

Wat een ongelofelijk heerlijk weekend hebben we gehad op Vercaatje. Een super mooie, moderne Doerak 🛥 voorzien met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel weekend of weekje weg. Leuke vaarroutes gedaan, strandjes en havens bezocht, wild gekampeerd inclusief kampvuur 🔥 en natuurlijk heerlijk gezwommen in de Maas 🏊🏻‍♂️ De kids waren ook reuze enthousiast (ook zonder internet😁) en hebben het er nu nog over. Zeker voor herhaling vatbaar, goed verzorgd, een echte aanrader inclusief de leuke en leerzame vaarles van Kapitein Ronald.

Cas Wiel van de
2 jaar geleden

Schip 🛳 Ahoy 🏴‍☠️ , Na vorige maand een vaarles te hebben gevolgd gingen we met vol vertrouwen een weekend weg met vercaatje. Ronald had zelfs voor de gelegenheid een extra bootje geregeld zodat we met 2 gezinnen weg konden, wat een top service van deze kapitein! De bootjes varen goed, voldoende ruimte in de boot voor 4 volwassenen. Het is prima vertoeven op het water!
Het was fantastisch, mooie strandjes, kampvuur, zwemmen, in de ochtend ontwaken op een strandje en wakker worden van de eenden, ganzen, reigers en koeien. Je begint met letterlijk een sprong in het diepe!
Goede tips voor de reis, leuke haven in Aalst bezocht met speeltuin voor de kids, leuke eetgelegenheid. Als kers op de taart een bezoekje aan Heusden. Dat alles onder het genot van goed eten en drinken.
Op naar een nieuw avontuur met vercaatje en ….?!

Viola en Jabez van der Marel
2 jaar geleden

Drie uur gevaren samen met kinderen en kleinkinderen.
Dank voor de gezellige dag. We hebben er allemaal van genoten. Kleinkinderen mochten ook even zelf achter het stuur. Goed verzorgde borrelplankjes. Een echte aanrader voor een gezellige familiedag.

Remco en Nicolien
2 jaar geleden

Vandaag als voorbereiding op een weekend varen alvast vaarles gehad van Ronald op VerCaatje. Wat een super mooie, nette, frisse boot. Goede uitleg gehad op een serieuze, leuke manier waardoor je vertrouwen krijgt in de boot. We kunnen niet wachten tot het zover is!

Reactie plaatsen


Boek je Eigen "Kompass" Koers op het Water.

Neem Vrijblijvend Contact met ons op.  

We denken graag mee, over de mogelijkheden.

Bij De Bootjes van Verkade is geen Water ons te Diep.

De Bootjes van Verkade

Voor Plezier op het Water

Piratenboot - Vaarles - Rondvaartboot - Vergaderboot - Kapitein - Pepernotenboot